Select the search type
  • Site
  • Web
Search

VIJESTI

Svjetsko natjecanje u daktilografiji

 

Na ovogodišnjem jubilarnom 20. online Intersteno svjetskom natjecanju u daktilografiji sudjelovalo je najviše natjecatelja i škola iz Hrvatske do sada! 

Pročitaj više

Fotoreporter Gašo u školskoj knjižnici

 

Obilježavajući 27. obljetnicu VRO Bljesak, organiziran je susret učenika 4. g razreda gimnazije s novljanskim fotografom i fotoreporterom Željkom Gašparovićem.

Pročitaj više

Učenici prvih razreda u Vukovaru

 

Dana 12. svibnja 2022. godine učenici prvih razreda (1. a, 1. d, 1. e, 1. g, 1. p ) Srednje škole Novska posjetili su grad Vukovar.

Pročitaj više

Stručni posjet učenika stolara

 

U petak 29. travnja 2022., učenici naše škole koji se školuju za zanimanje stolar posjetili su proizvodni pogon i izložbeni salon tvrtke Elgrad d.o.o.

Pročitaj više

Izložba ratnih fotografija

 

U predvorju naše škole 5. svibnja, povodom 27. obljetnice Vojno-redarstvene akcije Bljesak, postavljena je izložba fotografija Željka Gašparovića Gaše.

Pročitaj više

Predstavljanje Zbirke knjiga o Domovinskom ratu

 

Dana 29. travnja u Gradskoj knjižnici i čitaonici Ante Jagar Novska predstavljena je nova Zbirka knjiga o Domovinskom ratu.

Pročitaj više

Državna smotra LiDraNo

 

U Vodicama je od 25. do 29. travnja održana državna smotra literarnog, dramsko-scenskog i novinarskog stvaralaštva – LiDraNo.

Pročitaj više

Noć knjige

 

Ovogodišnja Noć knjige održana je od 22. do 25. travnja diljem Hrvatske. 

Pročitaj više

Održana prva STEM večer

 

STEM večer događaj je koji su nastavnici STEM područja naše škole, u suradnji s učenicima, proveli 26. travnja 2022. godine.

Pročitaj više

Dani strukovnih nastavnika

 

Nastavnice naše škole, Jasenka Tutić, Edita Koren i Zdenka Marton, sudjelovale su na 6. Danima strukovnih nastavnika u Šibeniku od 12. do 14. travnja 2022. godine u organizaciji Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih.

Pročitaj više

KONTAKTIRAJTE NAS

Tina Ujevića 2/a

44330 Novska

OIB: 21419265667

tel: 044 600 045

e-mail: ss-novska@ss-novska.skole.hr