Select the search type
  • Site
  • Web
Search

VIJESTI

Podjela zahvalnica za STEM projekte

 

Zadnja dva nastavna dana, 20. i 21. lipnja 2024., podijelili smo našim vrijednim učenicima zahvalnice za njihov predani rad u eTwinning projektima STEM područja.

 

  1. Učenici 1.g, 1.d i 2.d dobili su zahvalnice za suradnju u projektu „Matematika kroz strip i karikaturu – mArt 2024“ te diplome i prigodne nagrade za ostvarena postignuća na nagradnim natječajima za najbolju karikaturu. Naime, kako smo u školi imali više od tri prijedloga za karikature, proveli smo interno glasanje. Na tom su natječaju sljedeće tri učenice ostvarile najbolje rezultate i plasman na međunarodni natječaj: Emi Rusan, 2.d (1. mjesto), Laura Veseljak, 1.d (2. mjesto) i Stefani Dlouhi, 1.g (3. mjesto). Na međunarodnom natječaju 2. mjesto ostvario je uradak učenice Stefani Dlouhi.

Voditeljica projekta u našoj školi: Gordana Divić.

Mentorice učenicima: Lea Božić, Vedrana Solar i Gordana Divić.

 

  1. Učenici 1.g, 2.g i 3.g dobili su zahvalnice za suradnju i predani rad u projektu „EXPER(imen)Ts“, kao i za suradnju i promociju škole na znanstvenom festivalu u Garešnici poznatom pod imenom Garešnica Infinity Festival, na kojem su predstavili svoje pokuse na kojima su radili kroz projekt. Osim toga, učenici su snimali i kratke video uratke svojih pokusa te ih objavljivali na YouTube i TikTok kanalima projekta, a možete ih pogledati putem poveznica: https://www.youtube.com/@EXPERimenTs-eTw i https://www.tiktok.com/@etw_experiments?lang=en .

Voditeljica projekta u našoj školi i mentorice učenicima: Ivana Došlović Pezić i Gordana Divić (osnivač).

 

  1. Učenici 3.d i 4.d dobili su zahvalnice za suradnju u projektu „Photo mARTh“, kroz koji su trebali izraditi videoigru u kojoj bi u pozadini bio grad Varaždin. Napravili su obrise buduće videoigre, ali, nažalost, nisu imali dovoljno vremena za završiti videoigru. Međutim, obišli su Varaždin gdje su upoznali svoje kolege i naučili raditi u aplikaciji MathCityMap te su upoznali partnere iz Francuske Gvajane s kojima smo imali videopoziv.

Voditeljice projekta u našoj školi i mentorice učenicima: Lea Božić i Gordana Divić (osnivač).

 

                                                                                                                                                             Gordana Divić, prof. savjetnik

Dokumenti za preuzimanjePovratak

KONTAKTIRAJTE NAS

Tina Ujevića 2/a

44330 Novska

OIB: 21419265667

tel: 044 600 045

e-mail: ss-novska@ss-novska.skole.hr