Select the search type
  • Site
  • Web
Search

VIJESTI

Pink shirt day 2024.

 

Posljednja srijeda u mjesecu veljači rezervirana je za posebne aktivnosti. Tako je u srijedu 28. veljače 2024. u Srednjoj školi Novska održan kratki prigodni program u povodu obilježavanja Dana ružičastih majica, poznatiji kao Pink shirt day.

 

Učenice 1.e razreda za sve su učenike i nastavnike škole prezentacijom predstavile najvažnije informacije o obilježavanju ovoga međunarodnog projekta koji ove godine broji 10-u obljetnicu. Nakon toga prikazan je prigodni video koji potvrđuje kako je naša škole sve ove godine bila i više nego aktivna i osvještena u prepoznavanju važnosti ovoga problema – borbi protiv vršnjačkoga nasilja. Svi su učenici i djelatnici škole pozvani da obuku ružičaste majice te je iz toga proizašla zajednička fotografija koja jasno pokazuje zajedništvo naše škole.

 

Školu su ukrasili učenici 1.e razreda sa svojom razrednicom, ujedno i organizatoricom ovog događaja na razini škole, profesoricom Helenom Vori. Učenici su uložili svoj trud i kreativnost u izradi poruka s komplimentima, plakata, ukrasili su stepenice te ispisali ružičaste majice koje su nas svaki dan podsjećale na važnost poticaja, potpore, razumijevanja i tolerancije.

 

Pogledajte i naš video uz poruku: Da je barem svaki dan ružičast!

https://youtu.be/SsPEVrIHyL8?si=sN0QUzCJuOIuwhu0

 

                                                                                                                                                          Helena Vori, prof. mentor

Dokumenti za preuzimanjePovratak

KONTAKTIRAJTE NAS

Tina Ujevića 2/a

44330 Novska

OIB: 21419265667

tel: 044 600 045

e-mail: ss-novska@ss-novska.skole.hr