Select the search type
  • Site
  • Web
Search

VIJESTI

IPL medijska edukacija

 

U Poreču je od 11. do 14. veljače održana IPL medijska edukacija u organizaciji Hrvatskog školskog sportskog saveza. Pravo sudjelovanja dobili su oni učenici koji su se prijavili na natječaj, snimili video ili članak, i koji su bili odabrani od strane tročlanog žirija. Našu je školu na ovoj edukaciji predstavljala Anja Šulekić, učenica prvog razreda opće gimnazije. Anja je snimila video o važnosti sporta za razvoj djece te tako ušla u 15 odabranih.

 

S Anjom je na edukaciji bila i Dora Pavić, učenica trećeg razreda opće gimnazije. Dora, kao već iskusna IPL-ovka, novoj je generaciji bila pomoć u snalaženju, ali je i sama sudjelovala u radu. Učenice su svakodnevno sudjelovale na predavanjima nakon kojih su rješavale zadane zadatke. Učenike je na početku pozdravila Marija Bobinski, koja im je bila i mentorica, a nakon toga slušali su predavanja o odnosima s javnošću u sportskim organizacijama, kako je to biti sportski novinar, koje su osnove novinarstva, kako od sportaša napraviti zvijezdu te su se upoznali s osnovama fotografije.

 

Učenici su naučeno primijenili i u praksi prateći državno prvenstvo u sportskom plesu. Radove naših učenica, ali i ostalih sudionika, možete pogledati na Facebook, Instagram i Tiktok stranicama Hrvatskog školskog sportskog saveza i IPL-a. Naše je učenice na ovoj edukaciji pratila profesorica Željka Pugelnik Vuković koja je rekla kako je ponosna na naše učenice, njihov trud i zalaganje.

 

                                                                                                                                                                   Andrea Babić, prof.

Dokumenti za preuzimanjePovratak

Galerija

KONTAKTIRAJTE NAS

Tina Ujevića 2/a

44330 Novska

OIB: 21419265667

tel: 044 600 045

e-mail: ss-novska@ss-novska.skole.hr