Select the search type
  • Site
  • Web
Search

VIJESTI

Dan računovođa i financijskih djelatnika

 

Svake godine na dan 21. listopada, obilježava se Dan računovođa i financijskih djelatnika u Republici Hrvatskoj.

 

Tim povodom, učenici ekonomskog usmjerenja Srednje škole Novska izradili su prezentacije i plakate koje su izložili u predvorju škole. Učenici svih razrednih odjela (1. E, 2. E, 3. E i 4. E) sudjelovali su u izradi plakata, dok su učenici 4. E izradili i predstavili dvije prezentacije na zadane teme: Razlika računovodstva profitnih i neprofitnih organizacija (Sablić K., Milašinović L.) i Aktualni izazovi računovodstvene profesije (Čevizović L., Šafarik N. i Šarčević I.).

 

Profesorice računovodstvene grupe predmeta Marijana Frkat Adžijević i Edita Šneperger posebno zahvaljuju učenicima koji su uložili svoje slobodno vrijeme i potrudili se prilikom izrade plakata i prezentacija. Obilježavanju Dana računovođa i financijskih djelatnika u Republici Hrvatskoj pridružila se i ravnateljica SŠ Novska Nikolina Fijačko Filipović dok su ostali učenici razrednih odjela slušali predavanja i pregledavali radove u pratnji svojih predmetnih profesorica Dijane Bogović Gulić, Zdenke Marton i Helene Vori te profesora Jana Martona.

 

Zahvaljujemo svima i veselimo se idućem susretu u mjesecu studenom kada ćemo 10. u mjesecu obilježiti Međunarodni dan računovođa.

 

                                                                                                                                                                            Edita Šneperger, prof.

Dokumenti za preuzimanjePovratak

KONTAKTIRAJTE NAS

Tina Ujevića 2/a

44330 Novska

OIB: 21419265667

tel: 044 600 045

e-mail: ss-novska@ss-novska.skole.hr