Select the search type
  • Site
  • Web
Search

VIJESTI

Mreža čitanja 2023.

 

Mreža čitanja projekt je poticanja čitanja koji u našoj školi provodimo već duži niz godina. Projekt se provodi na tri razine – školskoj, regionalnoj i nacionalnoj. Tema ovogodišnjeg natjecanja bila je U mreži različitosti. Zadana su tri naslova za čitanje i to:

  1. Jelena Kastaneti: „Živjeti“
  2. Leigh Bardugo: „Šest vrana“ i
  3. Miro Morović: „Voštani princ“.

 

Na samom početku imali smo prijavljenih četrnaest učenika. Natjecanju je zbog drugih obveza pristupilo deset učenika.  Gabriela Bingula, 1. e; Dora Pavić i Roko Kujundžić, 2. g; Petra Vidaković, Zara Mance, Iva Čavlović, Marta Čop i Lana Šimičić, 3. g, Lucija Čevizović, 3. e te Gabriel Prelesnik, 4. g.

Nakon provedene regionalne razine slijedila je nacionalna kojoj je pristupilo pet učenika, a najbolji rezultat su postigle učenice Petra Vidaković i Lana Šimičić koje su osvojile šesto i sedmo mjesto. Čestitam!

Natjecanje su pratile članice školskog ispitnog povjerenstva profesorice Slavica Čar i Sanja Ilinić. Više o projektu možete pročitati na web stranici http://bit.ly/3r2NVjT te na Facebook stranici  https://www.facebook.com/mrezacitanja/.

 

                                                                                                                                                        Gordana Grabovac, stručna suradnica savjetnica

Dokumenti za preuzimanjePovratak

Galerija

KONTAKTIRAJTE NAS

Tina Ujevića 2/a

44330 Novska

OIB: 21419265667

tel: 044 600 045

e-mail: ss-novska@ss-novska.skole.hr