Select the search type
  • Site
  • Web
Search

VIJESTI

Tehničari predstavili mobilne aplikacije

 

Učenici smjera tehničar za razvoj videoigara osmisli su svoje mobilne aplikacije i predstavili ih zainteresiranima u školi tijekom drugog školskog sata u ponedjeljak, 14. studenog.

 

Učenici 3. D razreda u zadnjih su mjesec dana uložili mnogo truda, vremena i živaca u izradu svojih aplikacija. Radili su u timovima, što nije nije uvijek jednostavno, pa su se morali dobro slagati. Tijekom izvedbe projekta morali su smisliti temu, dogovoriti i razraditi ideju po koracima, izraditi službenu dokumentaciju za mobilnu aplikaciju, prezentaciju i, naravno, napraviti mobilnu aplikaciju - kombinacija svega onoga što su do sada naučili. Zamisao je da ih pripremimo za ono što će raditi i što će ih čekati kada izađu iz naše škole. Učenici su bili podijeljeni u četiri tima na satu Naprednih tehnika razvoja videoigara.

 

Aplikaciju BeeFit radili su Renato Pejčin, Filip Miličević, Dino Pejaković, Marko Čabraja i Dorian Jakovljević. Aplikaciju PoljoStarter radili su Robert Bišćan, Robin Pokorni, Šimun Golub, Srećko Zdunić i Teo Androšević. Aplikaciju Za Dva predstavili su Borna Kozić, Toma Velčić, Kristian Pirc, Filip Đurđević i Josip Lakatoš dok su aplikaciju Kaj da jedem osmislili Ivan Kojundžić, Matko Šuperina, Luka Bakmaz, Borna Ovad i Matej Martinović. Ponosan sam na njih i ono što su pripremili, nadam se da su i oni u publici uživali u prezentacijama!

 

 

                                                                                                                                                                        Zoran Gaćeša, prof.

 

Dokumenti za preuzimanjePovratak

Galerija

KONTAKTIRAJTE NAS

Tina Ujevića 2/a

44330 Novska

OIB: 21419265667

tel: 044 600 045

e-mail: ss-novska@ss-novska.skole.hr