Select the search type
  • Site
  • Web
Search

VIJESTI

Sigurna vozačka dozvola

 

Agencija Art Hill d.o.o. u suradnji s MUP-om već devet godina surađuje u projektu Sigurna vozačka dozvola. Ove su godine organizatori odabrali Srednju školu Novska za sudionika. Nakon edukacije, a potom i selekcije najboljih učenika unutar edukativnih skupina, najboljem učeniku u suradnji s Auto školom NOVA iz Novske osigurana je nagrada – besplatno polaganje vozačkog ispita „B“ kategorije.

 

Sudjelovali su učenici završnih razreda (četverogodišnjeg i trogodišnjeg obrazovanja). Aktivnosti projekta Sigurna vozačka dozvola provedene su 19. listopada u našoj školi. Projekt se sastoji od dva dijela. Prvi dio proveden je u predvorju škole gdje su učenici aktivno sudjelovali u radionici na temu opasnosti s kojima se susreću kao vozači, kao i kvizu znanja. Nakon toga, deset najuspješnijih učenika na kvizu znanja pokazali su vještinu snalaženja na poligonu koristeći pijane naočale. Pobjednik je na kraju bio Alen Došen, učenik 3. F.

 

Sigurna vozačka dozvola zabavan je i zanimljiv nacionalni projekt koji preventivno djeluje na učenike završnih razreda, buduće vozače, govoreći o jednom od njihovih najvećih problema – upravljanje vozilom u alkoholiziranom stanju.

 

 

                                                                                                                                    

                                                                                                                                                            Slavica Čar, pedagoginja

Dokumenti za preuzimanjePovratak

Galerija

KONTAKTIRAJTE NAS

Tina Ujevića 2/a

44330 Novska

OIB: 21419265667

tel: 044 600 045

e-mail: ss-novska@ss-novska.skole.hr