Select the search type
  • Site
  • Web
Search

VIJESTI

Stručni posjet ekonomista

 

10. listopada 2022. godine učenici 2. e razreda u sklopu Poduzetništva posjetili su Razvojnu agenciju Grada Novske NORA kao jednu od važnih institucija koja razvija poduzetništvo te pruža podršku ukupnom razvoju grada.

 

U prostorima Agencije srdačno nas je dočekala ravnateljica Vida Iličić koja nam je na vrlo zanimljiv i pristupačan način kroz interaktivni razgovor predstavila ulogu i glavne zadaće razvojne agencije, njezine djelatnike i njihov djelokrug rada te aktualne programe i projekte kojima se NORA bavi. Saznali smo i neke zanimljive podatke kojima se dokazuje opravdanost postojanja razvojne agencije, njezini uspjesi i pozitivna statistika. Pogledali smo kratki video koji nam je predstavio Agenciju, a učenici su dobili prigodne poklone - promidžbene majice te rokovnike.

 

Ovim stručnim posjetom učenici su dobili priliku učiti otkrivanjem u neposrednoj životnoj stvarnosti, stjecati osobna iskustva i doživljaje predmeta učenja, povezati već usvojene teoretske sadržaje s konkretnim primjerima iz prakse te prepoznati važnost rada Razvojne agencije te njezin utjecaj na poticanje poduzetništva i općenito stvaranja poduzetničke klime na lokalnom i širem području.

Postoji li bolji način za početak radnoga tjedna?

 

                                                                                                                                                                                               Helena Vori, mag. oec.

Dokumenti za preuzimanjePovratak

Galerija

KONTAKTIRAJTE NAS

Tina Ujevića 2/a

44330 Novska

OIB: 21419265667

tel: 044 600 045

e-mail: ss-novska@ss-novska.skole.hr