Select the search type
  • Site
  • Web
Search

VIJESTI

IPL novinarka Nika Baić u Bruxellesu

 

Hrvatski školski sportski savez organizira putovanje na SheRuns Active Girls' Lead, međunarodni susret za djevojke u školskom sportu Međunarodne školske sportske federacije (ISF). Osam istaknutih učenica novinarki koje su kao finalistice IPL projekta sudjelovale na našim Državnim prvenstvima sastaju se u Bruxellesu od 12. do 16. rujna.

 

Učenice su sudjelovale na događanjima koja potiču razgovor o ženama u sportu, razvijaju svijest o važnosti ženskog sporta i upoznaju sudionike s kulturom Europe, kao i na konferenciji na kojoj su motivacijske govore imale ISF ambasadorice, vrhunske sportašice, atletičarka Kira Grünberg, trkačica Cynthia Bolingo te plivačica i dvostruka olimpijka Malia Metella.

 

Učenice novinarke hrvatske delegacije dolaze nam iz svih krajeva Lijepe Naše: Paola Perica (Šibensko-kninska), Dora Maravić (Splitsko-dalmatinska), Tea Šeparović (Dubrovačko-neretvanska), Nika Baić (Sisačko-moslavačka), Patricia Macan (Grad Zagreb), Liv Lulić (Primorsko-goranska), Ivona Kušec (Bjelovarsko-bilogorska) i Petra Posavec (Međimurska).

 

Mi smo izuzetno ponosni što je Nika predstavljala ne samo našu županiju, nego i naš grad kao i našu školu. Ovo je za nju bila jedinstvena prilika za razmjenu iskustva s kolegama iz drugih zemalja, a i posjet glavnom gradu Belgije zasigurno će joj dugo ostati u sjećanju. Bravo, Nika!

 

                                                                                                                                                                Andrea Babić, prof.

 

 

Dokumenti za preuzimanjePovratak

Galerija

KONTAKTIRAJTE NAS

Tina Ujevića 2/a

44330 Novska

OIB: 21419265667

tel: 044 600 045

e-mail: ss-novska@ss-novska.skole.hr