Select the search type
  • Site
  • Web
Search

VIJESTI

Pobjednice znanstvenog natjecanja

 

Lucija Filep i Petra Vidaković, učenice 2. g razreda, pobjednice su natjecanja Znanstvenik u meni, u komunikacijskim kategorijama.

 

Znanstvenik u meni dijelom je projekta Korak u znanost: kontinuirani razvoj znanstvenih vještina u srednjoškolaca koji u suradnji s Institutom Ruđer Bošković i Institutom za razvoj obrazovanja provodi Društvo za edukaciju van okvira. Natjecanje Znanstvenik u meni ove godine organizirano je u 4. izdanju.

 

Na završnici natjecanja održanoj u multifunkcionalnoj dvorani Centra za kreativne industrije u Zadru  sudjelovalo je 16 učenika u dvije kategorije s 10 vrhunskih znanstvenih radova. Vrednovali su ih publika i znanstveni ocjenjivački žiri (video možete pogledati na poveznici https://prijave.znanstvenikumeni.org/public/video/4411122).

 

Djevojke su nakon pobjede izjavile: Na ovo natjecanje prijavile smo se s radom „Sijeda kosa“ kako bismo se okušale u novim izazovima. Plasiranjem u završnicu, dobile smo priliku izložiti svoj rad pred žirijem i publikom. Drago nam je što smo sudjelovale te stekle nova iskustva i poznanstva. Naravno, ponosne smo na osvojeno prvo mjesto, a sve to ne bi bilo moguće bez naše profesorice Ivane Došlović Pezić.

 

Kao mentorica, izrazito sam ponosna na učenice, njihov rad i uspjeh, entuzijazam, želju za stjecanjem novih znanja i vještina. Čestitke djevojkama!

 

Snimku gostovanja u emisiji Dobro jutro, Hrvatska pogledajte na sljedećoj poveznici https://m.facebook.com/hashtag/znanstvenikumeni?__tn__=%2As-R

 

 

                                                                                                                                                                       Ivana Došlović Pezić, prof.

Dokumenti za preuzimanjePovratak

Galerija

KONTAKTIRAJTE NAS

Tina Ujevića 2/a

44330 Novska

OIB: 21419265667

tel: 044 600 045

e-mail: ss-novska@ss-novska.skole.hr