Select the search type
  • Site
  • Web
Search

VIJESTI

Predavanje Udruge slijepih Pakrac

 

Učenici naše škole imaju empatiju prema osobama s posebnim potrebama, a to su pokazali i učenici 3.e razrednog odjela na predavanju Pristup i komunikacija sa slijepim osobama u GKČ Ante Jagar u Novskoj 6. listopada 2021. godine. Predavanje su održali članovi i zaposlenici Udruge slijepih iz Pakraca u sklopu projekta financiranog iz fondova Europske unije.

 

Osim što su naučili koje bolesti uzrokuju gubitak vida, učenici su svladali vještinu komunikacije sa slijepim osobama. Također su aktivno sudjelovali u razgovoru sa slijepom osobom, a na kraju predavanja su im volonteri Udruge izmjerili tlak i uputili ih u moguće rizike vezane uz gubitak vida.

 

Na kraju je uslijedila mala zakuska pa je doživljaj bio potpun. Članovi Udruge nisu krili svoje zadovoljstvo pa su nam ponudili i daljnju suradnju na svojim projektima i u budućim aktivnostima. Učenike su pratili razrednik Filip Batrla i Danijela Pauković, profesorica hrvatskoga jezika, koji za ponašanje i aktivnost učenika imaju samo riječi pohvale.

 

                                                                                                                                                                                         Danijela Pauković, prof. mentor

Dokumenti za preuzimanjePovratak

Galerija

KONTAKTIRAJTE NAS

Tina Ujevića 2/a

44330 Novska

OIB: 21419265667

tel: 044 600 045

e-mail: ss-novska@ss-novska.skole.hr