Select the search type
  • Site
  • Web
Search

VIJESTI

Svečana podjela svjedodžbi

 

Ispred škole na svečanoj podjeli, maturantima su uručene svjedodžbe kao dokaz o završenom srednjoškolskom obrazovanju.

 

Roditelji, učenici i profesori okupili su se 4. lipnja kako bi prisustvovali svečanoj podjeli svjedodžbi generaciji maturanata školske godine 2020./2021. Govor su održali ravnateljica škole Nikolina Fijačko Filipović te gradonačelnik Marin Piletić.

 

Program su obogatili učenici koji su se predstavili glazbom i glumom. Klara Moguš ove je godine sudjelovala na državnoj smotri Lidrana pa je svoj nastup uprizorila i za naše goste. Glumila je Smrt iz djela Markusa Zusaka Kradljivica knjiga. Pogledali smo i predstavu o Williamu Shakespeareu koju je pripremila profesorica Danijela Pauković s učenicima Lucijom, Krunom i Dorianom. Glazbom se predstavila Viktorija Zuber.

 

Jasenka Tutić, Josip Marijan, Ivana Došlović Pezić, Dijana Bogović Gulić i Ivana Vidaković razrednici su koji su ispratili svoje učenike iz smjera gimnazija, prodavač, stolar, ekonomist, bravar te strojarski tehničar.

 

Naposljetku, nagrađeni su najuspješniji učenici. Nagradu s pohvalom Nastavničkog vijeća za odličan uspjeh i uzorno vladanje tijekom svog školovanja dobili su gimnazijalci Nika Stanar, Ivan Ćorić i Kristina Ćosić, a tu su i Mia Stanković te Marko Bosanac iz ekonomskog razreda, kao i Ana Đurđević iz 3.p.

 

Govor maturanata ove je godine čast imala održati Mia Stanković koja se zahvalila profesorima i ravnateljici na podršci i razumijevanju, a spomenula je i važnu ulogu roditelja u njihovim životima.

 

                                                                                                                                                                           Andrea Babić, prof.

Dokumenti za preuzimanjePovratak

KONTAKTIRAJTE NAS

Tina Ujevića 2/a

44330 Novska

OIB: 21419265667

tel: 044 600 045

e-mail: ss-novska@ss-novska.skole.hr