Select the search type
  • Site
  • Web
Search

VIJESTI

Sudjelovanje na prvoj Hrvatskoj ekonomskoj olimpijadi

 

Mia Stanković, Marko Bosanac, Leo Hrvojić i Luka Šimičić, učenici 4.e, predstavili su 20. svibnja našu školu na prvoj Hrvatskoj ekonomskoj olimpijadi. Mentorica učenicima bila je Zdenka Marton.

 

Riječ je o projektu namijenjenom učenicima srednjih ekonomskih škola koji na zanimljiv i interaktivan način potiče da razvijaju svoja znanja u područjima ekonomije i financijske pismenosti, ali i u rješavanju business case studyja.

 

Prijavljeno je bilo 15 srednjih škola iz cijele Hrvatske uz sudjelovanje 100 učenika raspoređenih u timove. Natjecanje je provedeno kroz edukativnu igru pod nazivom Financial Literacy Game u online okruženju, a organizator je bio Centar za razvoj mladih.  Pobjednici CEO-a sudjelovat će na međunarodnom izdanju natjecanja – International Economics Olympiad (IEO) u Latviji koje će se zbog pandemije također održati online, i to od 26. srpnja do 1. kolovoza 2021. godine.

 

Bila je ovo prilika da naši učenici primjene znanja i vještine usvojene tijekom školovanja i zarade svoj prvi milijun dolara.

 

                                                                                                                                                         Zdenka Marton, prof. savjetnik

Dokumenti za preuzimanjePovratak

Galerija

KONTAKTIRAJTE NAS

Tina Ujevića 2/a

44330 Novska

OIB: 21419265667

tel: 044 600 045

e-mail: ss-novska@ss-novska.skole.hr