Select the search type
  • Site
  • Web
Search

VIJESTI

Osiguraj svoju budućnost

 

Naši ekonomisti, Mia, Marko, Luka i Elena pokazali su svoje znanje, inovativnost i kreativnost na natječaju Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga pod nazivom „Osiguraj svoju budućnost“

 

Povodom Svjetskog tjedna novca koji je obilježen od 22. do 26. ožujka 2021., Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga (HANFA) raspisala je natječaj za učenike srednjih škola na temu „Osiguraj svoju budućnost“.

U natječaju su, svojim kratkim videouratkom, mogli sudjelovati učenici svih srednjih škola u Republici Hrvatskoj. Natječajem se željelo potaknuti mlade da razmišljaju o svojoj budućnosti te da shvate važnost mirovinskog sustava. Videouradak učenika trebao je odgovoriti na temeljna pitanja:

 

    Što je dobrovoljna mirovinska štednja?

    Koje su prednosti štednje za mirovinu?

    Kakav biste život željeli u mirovini i čime biste to osigurali?

 

Naši učenici 4.e razrednog odjela, Mia, Marko, Luka i Elena, koji su sudjelovali u izradi videouratka, s mentoricom Zdenkom Marton, primili su  pohvale za inovativnost, kreativnost i znanje iz područja mirovinskog sustava te promotivne poklone HANFA-e. Zahvala na prijavi je stigla i za cijelu našu školu.

 

Zdenka Marton, prof. savjetnik

 

Dokumenti za preuzimanjePovratak

Galerija

KONTAKTIRAJTE NAS

Tina Ujevića 2/a

44330 Novska

OIB: 21419265667

tel: 044 600 045

e-mail: ss-novska@ss-novska.skole.hr