Select the search type
  • Site
  • Web
Search

VIJESTI

Prvi uspjesi naših učenika s ovogodišnjih natjecanja vježbeničkih tvrtki

 

Unatoč novonastaloj situaciji, Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski, u suradnji s Udrugom poduzetnik, organizirala je 19. Međunarodni sajam vježbeničkih tvrtki u online okruženju. Ocjenjivalo se timsko učeničko postignuće u sljedećim kategorijama:

 

1. video uradak

2. broj lajkova za video uradak

3. broj kupoprodajnih transakcija

4. ukupna vrijednost transakcija

 

Poslovanje tvrtki održano je 31. ožujka 2021. preko online platforme Portal vježbeničkih tvrtki gdje su se odvijali kupoprodajni procesi među tvrtkama.

 

U kategoriji „ukupna vrijednost transakcija“ prvo mjesto osvojila je Srednja škola Novska s vježbeničkom tvrtkom Nota d.o.o. koju su predstavljali učenici 4.e razreda Elena Pavković, Marko Bosanac i Luka Šimičić s mentoricom Dijanom Bogović Gulić.

 

Našu školu je  na ovom virtualnom natjecanju predstavljala i tvrtka  Loli dekoracije d.o.o. s učenicama Mijom Stanković, Gabrijelom Hrvat i Gabrijelom Kivač te mentoricom Marijanom Frkat Adžijević.

 

Važno je naglasiti da naše vježbeničke tvrtke ove godine sudjeluju na čak četiri virtualna sajma vježbeničkih tvrtki. Osim već navedenog natjecanja sudjelovat će i na virtualnim sajmovima:

 

     1. u sklopu E-Twinning projekta u organizaciji Prve ekonomske škole iz Zagreba te Ekonomske i biotehničke škole Bjelovar iz Bjelovara

     2. u organizaciji Gospodarske škola Varaždin i Centra izvrsnosti iz poduzetništva Varaždinske županije

     3. WorldSkills Croatia – smotre radova učenika strukovnih škola (WSC smotre 2021.)

 

Našim učenicima želimo puno uspjeha na svim budućim natjecanjima. Pratit ćemo njihov rad te sve objavljivati na stranicama škole.

 

Dokumenti za preuzimanjePovratak

Galerija

KONTAKTIRAJTE NAS

Tina Ujevića 2/a

44330 Novska

OIB: 21419265667

tel: 044 600 045

e-mail: ss-novska@ss-novska.skole.hr