Select the search type
  • Site
  • Web
Search

VIJESTI

Prvi roditeljski sastanak za prve razrede

 

          U petak 12. rujna je održan prvi roditeljski sastanak za roditelje učenika prvih razreda. Roditeljski sastanak bio je zajednički, a održan je na otvorenom, ispred Srednje škole Novska.

 

           U petak se ispred škole okupilo osamdesetak roditelja koji su došli upoznati razrednike i poslušati upute te najvažnije informacije i pravila koja se tiču ponašanja učenika i boravka u školi. Uvodnu riječ održala je ravnateljica Srednje škole Novska Nikolina Fijačko Filipović koja je roditeljima uputila riječi dobrodošlice, iznijela nekoliko važnih informacija o smjerovima u našoj školi te je predstavila razrednice prvih razreda. Razrednice su pripremile PowerPoint prezentaciju na kojoj su se nalazile najvažnije informacije iz Statuta, Kućnog reda škole, Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnim i srednjim školama, Pravilnika o načinima, postupcima i elementima vrednovanja učenika u osnovnim i srednjim školama te iz Pravilnika o kriterijima za izricanje pedagoških mjera. Profesorica Irena Dodigović Sovulj, razrednica 1.e razreda, je uime ostalih razrednica predstavila najvažnije informacije iz navedenih zakona i pravilnika. Nakon toga je došlo vrijeme za pitanja koja su roditelji rado postavljali, a ravnateljica i profesorice su odgovarale na njih.

 

           Na kraju roditeljskoga sastanka, nakon što su roditelji saznali sve što ih je zanimalo, pozvani su da se odvoje s razrednicama i odaberu jednog roditelja za Vijeće roditelja, a zatim se osvježe uz pripremljena pića.

 

Dokumenti za preuzimanjePovratak

Galerija

KONTAKTIRAJTE NAS

Tina Ujevića 2/a

44330 Novska

OIB: 21419265667

tel: 044 600 045

e-mail: ss-novska@ss-novska.skole.hr